miercuri, 18 mai 2016

Calitatea produselor de curatenie din perspectiva clientului HBP EKO


Partenerul A.O.P.I.S.C.C. H.B.P.EKO Distribution este Partener Platinum al
Conferintei IFS, editia a III-a, care va avea loc pe data de 25 Mai 2016, la Hotel Caro din Bucuresti.


"Ritmul de dezvoltare depinde doar de abilitatea de a selecta ingredientele necesare unei vieti lipsite de stres"
Peste numai câteva zile, vor începe lucrările celei de-a III-a ediție a Conferinței  IFS,  evenimentul care aduce in atentia celor prezenti calitatea sub toate formele ei.Suntem onorati sa veniti alaturi de noi, pentru a ne bucura impreuna de informatia care aduce plus valoare in activitatea fiecaruia, de a interactiona cu specialisti in domeniul Managementul Calitatii.
Am parcurs 10 ani de experiente inedite alaturi de partenerii nostri, am cautat tot ce este nou in materie de igiena, tot ce confera siguranta si profitabilitate intr-un echilibru absolut. Va asteptam alaturi de noi, sa dezvaluim impreuna de ce HBP EKO intr-un context al sigurantei alimentare, care este trendul in materie de igiena si care sunt ingredientele unui nivel de igiena in limbaj IFS.
“Calitatea produselor de curatenie din perspectiva clientului HBP EKO”, prezentare sustinuta de Doamna Inginer Monica Popescu - Absolventa a Facultatii de Chimie Industriala- Bucuresti, Director General al Companiei HBP EKO Distribution si Presedinte al Asociatiei Operatorilor si Prestatorilor din Industria  Serviciilor de Curatenie si Conexe-Filiala Bucuresti.
Evenimentul este organizat de INAQ Consulting impreuna cu IFS Management GmbH si este dedicat ultimelor noutati in domeniu, precum si analizei produselor alimentare si nealimentare din perspectiva IFS.
Principala noutate a anului 2016 este aparitia versiunii a-II a standardului IFS HPC (Household and Personal Care) care va intra in vigoare in luna Octombrie 2016, urmand ca incepand cu 1 Ianuarie 2017 singurele audituri IFS HPC acceptate sa fie cele bazate pe aceasta versiune. Mai multe detalii vor fi oferite in cadrul Conferintei IFS 2016.





“Conferintele IFS s-au bucurat de fiecare data de o participare numeroasa, subiectele alese fiind in concordanta cu trendul pietei, iar participantii au acumulat dupa fiecare editie informatii valoroase care i-au ajutat sa se diferentieze de concurenta’’, a declarat Ionut Nache, Directorul General al INAQ Consulting, initiatorul acestui eveniment.
In cadrul evenimentului se va mai discuta si despre influenta analizelor de materii prime si de produs finit pentru asigurarea calitatii si sigurantei alimentului, precum si despre Protocolul AMRCR – ANSVSA referitor la noua procedura de retragere-rechemare a produselor alimentare. Participantii vor avea ocazia sa afle care sunt cele mai intalnite abateri fata de cerintele standardului IFS la producatorii certificati IFS, dar si despre Cerinta IFS a retailerilor pentru furnizorii de marca proprie. Multe alte subiecte de interes vor fi prezentate si dezbatute in cadrul conferintei.
Implementarea standardelor IFS pe tot lantul de productie si distributie a bunurilor de larg consum, alimentare si nealimentare, conduce la cresterea afacerilor si la asigurarea calitatii si sigurantei produselor. De aceea, tema aleasa reprezinta una cu impact major pentru companii.
Printre speakerii confirmati pana la acest moment se numara reprezentanti ai companiilor: H.B.P.EKO Distribution, IFS Management GmbH, Rewe Group, Sika Romania, GS1 Romania, AMRCR, INAQ Consulting, Laborator IBA, ISACert. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu