luni, 1 aprilie 2013

IGEFA intra pe piata curateniei profesionale din Romania


IGEFA  intra pe piata curateniei profesionale din Romania prin Dionis Prestcom SRL

11.03.2013

Bucuresti
Incepand cu 1 ianuarie 2013, Dionis Prestcom SRL a devenit membru asociat al IGEFA International, oferind un concept inovator de “one-stop-solution-provider” pentru clientii cheie, avand de acum un portofoliu de peste 15.000 de produse pentru igiena grupurilor sanitare, detergenti, ustensile, managementul deseurilor, masini de curatenie, echipamente de protectie personala, consumabile de catering si produse hoteliere.



IGEFA pe piata europeana a echipamentelor de curateniei profesionale

“Gandeste global, actioneaza local” este sloganul sub care IGEFA a format alianta dintre cei mai mari distribuitori din Europa, impreuna cu grupul american Network Services Company, astfel devenind un distribuitor global pentru produse de curatenie,  igiena si ambalare.
Dionis Prestcom SRL este o companie romaneasca de familie, fondata in 2007, care importa si distribuie produse profesionale de curatenie. Gama de produse contine masini de curatenie, detergenti, ustensile, sisteme de spalat geamuri cu apa pura, consumabile si produse din hartie. Cu o experienta anterioara vasta in domeniul igienei si curateniei profesionale, Dionis Prestcom SRL ofera consultanta in alegerea solutiilor optime de curatenie, demonstratii practice, audituri de igiena, instruire personal, service si intretinere echipamente.

Premisele extinderii IGEFA in Romania

Piata industriei de curatenie profesionala din Romania s-a contractat in urma crizei economice, fapt care s-a tradus prin pierderi inregistrate de unele companii din domeniu,  altele si-au incheiat activitatea sau au suferit reorganizari. Companiile care au depasit momentul sunt acele companii ce s-au diferentiat fata de concurenta prin oferirea de pachete complete de servicii si produse.
IGEFA cauta un partener pe piata romaneasca, care sa confere incredere si solutii profesioniste indreptate spre servirea clientilor actuali si extinderea portofoliului de clienti. Ca si premiera, au ales doi parteneri, pe Dionis Prestcom SRL si Saniclever SRL, doua companii complementare in sfera produselor ce le ofera. Dionis Prestcom SRL isi va orienta eforturile catre distributia de echipamente profesionale de curatenie, detergenti si ustensile, iar Saniclever SRL va veni in completare cu o gama completa de dispensere si produse de hartie catre clientii HoReCa.
Daniel Tara, director de vanzari la Dionis Prestcom SRL, declara cu privire la noua asociere: “Sa fim parte a grupului INPACS ne aduce un potential semnificativ de dezvoltare. In afara de servirea clientilor INPACS din Romania, avem oportunitatea de a demara colaborari cu furnizori strategici si de a atrage noi clienti de talie internationala.”

Daniel Tara – Director Vanzari
Telefon 0735 184 816
Dionis Prestcom SRL  

www.dionis.ro

Un comentariu:

  1. Felicitarile noastre! Va invitam cu caldura sa va promovati oferta si in cadrul comunitatii noastre de afaceri. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta pe adresa de e - mail office.credyram@gmail.com sau la numerele de telefon 0743355263 sau 0729503342.

    RăspundețiȘtergere