duminică, 21 aprilie 2013

Clean Me!


In fata unor reprezentanti de seama din industria de curatenie, pregatiti sa impartaseasca din cunostiintele si experienta lor, scoala de curatenie Clean Me isi doreste sa prezinte o gama cat mai larga a ceea ce presupune aspecte si tehnici care ii vor ajuta pe cursanti sa inteleaga domeniul de curatenie si igiena.

Singura scoala gratuita de curatenie, Clean Me, ii cheama pe cei interesati de industria de curatenie sa se alature A.O.I.P.S.C.C. si specialistilor nostri din Romania (si chiar din alte tari) intr-o calatorie de la departamentul de client service pana la aflarea celor mai noi tehnici profesionale.



Poate ca operatiunea de curatenie pare simpla, poate lasa impresia ca imaginea ta nu sta si in curatenie. Dar operatiunea de curatenie si igiena este mult mai complexa. Etapele si produsele nu sunt alese la intamplare sau amestecate ca intr-un cos de super-market. Nu te avanta in lumea curateniei fara sa cunosti temeinic etapele si operatiunile dupa care functioneaza.

Clean Me te invata ca igiena si curatenia sunt operatiuni meticuloase unde fiecare etapa completeaza o alta avand ca rezultat o imagine memorabila, dand nastere unei identitati personale, influentand chiar si perceptia colaboratorilor tai.

Nimic nu este intamplator, Clean Me ofera ocazia participantilor sa traiasca experienta invatarii curateniei si igienei profesionale.

Pentru formularul de inscriere va rugam sa ne contactati office@aopiscc.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu